Werken bij
Ameleo

Onze cultuur kan je omschrijven als ‘regelrecht positief’: we communiceren eerlijk en respectvol en denken in oplossingen. Onze attitude is altijd lerend. Daarom durven we verwonderd zijn en blijven we geprikkeld door nieuwe dingen die ons pad kruisen.

We hechten veel belang aan onze waarden, zowel in de interactie tussen collega’s als in onze samenwerking met klanten.

Samenwerking

We zijn een hecht, complementair team dat gelooft in gelijkwaardige en duurzame relaties.
Om een gedragen verandering te realiseren, staan we tussen de mensen. Zo werken we altijd van dichtbijen van binnenuit.

Professionaliteit

Als klant of collega mag je rekenen op de hoogste kwaliteit, gedrevenheid en een gezonde balans tussen kennis en praktijk.
Onze open, lerende houding en hands-on aanpak vormen de basis vaneen succesvol transformatietraject.

Ondernemerschap

Ondernemen is durven, doen en eigenaarschap nemen. Dat betekent ook nieuwe wegen verkennen en dingen anders leren bekijken. Daarom leggen we onze eigen methodes en processen telkens opnieuw onder het vergrootglas en stimuleren we anderen om dat ook te doen.

Respect

We behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden en dragen onze waardigheid en fierheid uit in al onze contacten.
Respect voor denken en doen zijn de basis voor een veilige en open relatie.

Transparantie

Door echt te luisteren en open te communiceren doorbreken we impasses en zetten we ondernemingen en organisaties in beweging.

Ameleo is een (h)echte ploeg van senior business consultants en executives met elk zijn uitgebreide en praktijkgerichte trackrecord in het leiden en het (her)structureren van organisaties en teams, het ontwikkelen van veranderstructuren en -cultuur, en het inrichten en managen van efficiënte en effectieve processen.

Een hechte ploeg
 veranderprofessionals

Vragen?
Onze transitiecoaches staan voor je klaar.

Volg ons op LinkedIn
Diestsevest 32 bus 1a

3000 Leuven